måndag 29 oktober 2012

måndagsmorgon


.

Ja det blev en tidig morgon. Strax innan 5 vaknade han, jättepigg och glad. Han somnade inte om trots att jag provade med välling. Så jag har legat i soffläge medans Leo lekt, nu sover han igen.

Måndag är min bästa dag numera. Tror inte det kommer kännas så när jag börjat jobba heltid. Men nu har jag 3 dagar med Leo och massa kul som vi ska göra. Det blir en bra vecka det här :)

3 kommentarer:

  1. Oj det va lite tidigt tycker jag Leo! Hoppas ni kunde vila lite sen. Langtar tills vi kan leka lite! Kram fran moster

    SvaraRadera
  2. Herregud så söt han är! Men lite tidig morgon tycker jag nog allt, jag med! Här sov vi till 6.30 då min väckarklocka väckte oss, trodde aldrig det skulle hända oss då Axel varit lika morgonpigg som Leo! Många kramar till er! Är så roligt att läsa om er här i bloggen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har ju ett litet charmtroll själv, skönt att han är frisk nu igen.Ja halv 7 låter lite bättre :) Kanske börjar vända för er snart. Tycker de flesta säger att när de blir runt 2 så sover de lite bättre och längre om inte annat kan man lägga sig i soffan o sova när de kollar på film. Många kramar till er med

      Radera