onsdag 17 oktober 2012

10 månader

Idag är Leo 10 månader!! Herregud, han är ju snart ett år! Passande kom det ett paket på posten från moster och kusinerna. Det var nog tänkt som Halloween present men till dess kan vi ju inte vänta. Det var en Halloween kostym, jättesöt! Ni får se bilder och en del kanske får ett besök av en liten kille som säger bus eller godis ;) Tack så jättemycket!

Idag har vi varit på BVC, han följer sin kurva och allt såg så bra ut. Han tycker om att klappa händerna och vinka, härma oss och leka tittut. De sista dagarna har han börjat gå när han bara håller oss i en hand vilket han absolut inte gjorde förut så han har mycket bättre balans nu. Äter allt utan youghurt, favoritsången är klappa händerna såklart.

2 kommentarer:

  1. Grattis Leo, ojojoj vad fort det har gatt. Var vi inte gravida nyss??? Idag ar det precis en manad kvar (Leos 11manaders dag) tills jag och Alice kommer!! Vi langtar, men jag fasar verkligen infor flyget, Alice kommer inte vilja vara still. Hon slass o slanger sig. Just nu har jag varldens flasklapp! Kul att paketet kom fram idag:-)
    kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. PS: superfint kort pa Leo bland alla loven!

      Radera