måndag 12 december 2011

snart julafton!

Nu är det bara 12 dagar kvar till julafton! Och innan dess ska väl den lille titta ut. Ja vill att han ska komma nu, känns inte som han har det så bra i magen längre. Måste vara väldigt trångt för han sparkar och puffar som aldrig förr. Och han är vaken mycket mer, typ hela natten. Har bara sovit 2,5 timma inatt.

Har inte så mycket att skriva för det händer typ inget nu, finns inte så mycket att göra. I helgen var vi i Gulringen en sväng, middag hos Emils föräldrar och sen en sväng hos Perry. I söndags städade vi och ja det var nog allt =) Har gått ut och gått för att försöka sätta igång det, men det händer ju inget!

3 kommentarer:

  1. Äsch, jag som trodde det satt igång. Var inne på bloggen tidigare och såg att du inte skrivit på några dagar. Hoppas för din skull att det sätter igång snart!! Kramar

    SvaraRadera
  2. förstår att det känns jobbigt nu, är du orolig för bebisen måste du trycka på din BM!!!! lita på din magkänsla och ställ krav!! kramar och lycka till!!!

    SvaraRadera
  3. vilken envis liten rackare, han maste trivas bra dar inne i magen eftersom han aldrig vill komma ut! Snart ar det lordag o da jaklar!
    Kram syrran

    SvaraRadera