lördag 14 januari 2012

Trettondagen och veckan som gått

Leo vaknade tidigt idag efter en bra natt med mycket sömn, det behövde vi. Efter att ha ätit och lekt lite så är det bäst att ta igen sig lite.



Det har varit en lite annorlunda vecka för oss. Förra lördan fick vi åka till Västervik och jag och Leo har legat inlagda tills igår. Emil åkte hem på onsdagkvällen för då mådde jag mycket bättre så vi klarade oss själva. Har fått en böld på äggstocken och äggledaren. Börjar bli stampatient på gyn och förlossning nu. Jobbigt att vara sjuk och ha så ont när man har en liten bebis. Träffade lite Vimmerbyfolk som fått barn, bland annat min kompis Maria. Inte trodde jag att vi skulle ligga där samtidigt =). Men nu är vi hemma. Jag ska ta det lite lugnt så idag när Emil ska bort med fotbollen hela dagen så kommer farmor och hjälper till.

Trettondan hemma hos Emma och Micko





4 kommentarer:

  1. Ja antligen har ni fatt komma hem!!! Sa skont, du vet fortfarande inte nar du ska fa operationstid va? Hoppas ni far det lite lugnt nu framover och att du inte har ont. Har det kommit nat mer pa posten?
    Maste skypa snart igen! Nu ska vi till svenska skolan.
    Kram Syrran

    SvaraRadera
  2. Fy vad jobbigt för dig!! Operation? Usch, usch, men hoppas de får bort det som behövs så du får må bra sen och njuta av din prins!! Tänker på dig, stor kram!!

    SvaraRadera
  3. låter som en tuff start för er!!! Hoppas det nu blir lugnt och skönt och att ni bara kan njuta av familjelivet utan smärta och besvär!!

    Massa kramar

    SvaraRadera
  4. Skönt att ni är hemma vännen! Hoppas allt får vara bra nu och att du inte har ont?! Saknat dina inlägg här ju! :)

    Hoppas ni haft en fin helg... KRAM/Cornelia

    SvaraRadera