tisdag 24 januari 2012

Flintis och Pippitröja

Leo har börjat tappa håret, jag vet att det är vanligt. Men jag trodde håret där bak skulle förvinna först då de ligger ner så mycket. Men nej, där är allt hår kvar men hårfästet kryper uppåt och pannan blir allt längre. Pappa upp i dagen;)

Sötis


Idag har vi varit på BVC. Han växer som han ska och hon tyckte att han var väldigt pigg och stadig i blicken.

Min jobbarkompis tittade förbi med en present. En PIPPITRÖJA! Tack snälla, jättefin, har velat ha en sån länge. Hon har stickat den själv. Skulle också vilja vara så duktig på att sticka. Handarbete är inte min grej. Började brodera en tavla för över 10 år sen. Den är inte klar än! Fick mönster av min jobbarkompis så jag skulle kunna virka små fina bakelser men jag har inte ens börjat. Men stickning vore kanske något, sen när jag får tid.


                                                                  
                                                   Hon har oxå gjort de här fina sockarna

4 kommentarer:

  1. Agaton blev också flintis så, såg ut som ingvar oldsberg.. =)

    Agaton såg bilderna på tröjan och strumporna och sa "raggsockar och raggtröja" haha..

    SvaraRadera
  2. Haha, "nar du far tid", ja om en sadar 20 ar da for nu kommer du inte ha tid pa ett bra tag framover! Men du kan ju om du vill, du har ju broderat en tavla till Stephanie och sytt ett lapptacke till Olivia - sa fint!
    Pippitrojan (raggtrojan) och sockarna ar fantastiskt fina, vilken snall arbetskamrat du har. Sa himla gulligt!
    Mina barn har ocksa tappat haret, Steph tappade ju allt och bytte harfarg. Olivia tappade dar bak och pa sidorna. Hahaha, men Leo ser lika sot ut for det. Puss pa er
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Så söt han är lilla Leo! Vidars hårfäste ser precis lika dant ut, samma sak här, pappa upp i dagen :P Ska vi ses nån dag?

    SvaraRadera
  4. Gullig kollega och gullig unge! :)

    SvaraRadera