söndag 29 juli 2012

Linköping

Just nu tillbringar vi några dagar i Linköping. Emma och Micko är bortresta så vi lånar deras lägenhet. Leo tycker det är jättekul och utforskar lägenheten för fullt och vi är fullt sysselsatta med att hålla koll på honom. Vi hade ingen barnssäng igår natt men det har vi köpt nu. Leo somnade redan vid 7. Lite skillnad mot igår då han inte somnade förrän efter 10 då vi till slut fick gå och lägga oss allihop . Ingen bra natt!

Idag har vi gått lite i affärer, tanken var att vi skulle gå på Rusta och köpa tapeter men båda två tycker det är så svårt att bestämma oss. Vi bestämde oss för att tänka på det och köpa imorn i så fall så vi kan fundera lite. Jag funderar för fullt, tror inte Emil gör det ;) För övrigt har vi världens underbaraste och snällaste unge. De är verkligen inget svårt att ha med honom i affärerna, restauranger mm. Han sitter mest och vinkar åt allt och alla, skrattar och är glad


                                         Morgonpigg kille, inte fullt så morgonpigg pappa
                                            efter att varit uppe o lekt mellan kl 5-7.

2 kommentarer:

  1. Va härligt att komma iväg lite hela familjen :) Hoppas ni hittar några tapeter som ni blir nöjda med och att ni hinner äta tapas ;)

    Kram
    Anna L

    SvaraRadera
  2. vad mysigt, det ar skont att komma ivag lite ibland tycker jag. Hoppas ni hittar fina tapeter. kram jenny

    SvaraRadera