söndag 6 oktober 2013

Nu är fotbollen slut

Idag var sista matchen för Gulringen, de klara kontraktet! Ska bli väldigt skönt o ha Emil hemma på kvällarna framöver. Några träningar blir det väl men sen lägger han tränarkarriären på hyllan ett tag.

Vi har inte gjort mycket den här helgen. mest slappat. Emil har varit iväg större delen av dagen. Leo och jag var hos Cornelia och barnen en sväng så han fick leka av sig. Leo har typ matvägrat hela helgen så när vi var o handlade åt vi korv med bröd  vid icakiosken. Det är i alla fall något som alltid funkar. Han har blivit så kräsen och äter sällan maten som vi lagar. Det känns lite onödigt och laga mat då så jag köpte massa färdigmat när vi handlade.

Nu ska jag googla runt på leksaker. Leo är i stort behov av nya saker och leka med då det mesta är bebissaker. Jag tar gärna emot tips vad era 2-åringar leker eller lekte med. Ett bilgarage/bilbana ska vi absolut köpa då han leker med det massor på förskolan.
Pysselkille
Hittade det här i garderoben. Han har pysslat med det en hel del. -Röd, gul, blå säger han men det är inte jämt det blir rätt, men han kan orden i alla fall :)


1 kommentar:

  1. Men stora killen! Han känns sååå mycket äldre än Alice, som typ inte säger nånting. Tänk att han snart fyller 2! Inte klokt ju!! Vi längtar tills ni kommer

    SvaraRadera