fredag 27 juni 2014

gotland

Äntligen är vi här. Efter massa strul med båtresor så kom vi alla med på samma båt hit i onsdags. Vid 1 på natten anlände vi till vår stuga. Vi bor jättemysigt och det finns gott om plats för alla vuxna o barn. 
Igår hade vi tänkt ta det lite lugnt men vi var pigga och utforskade den nordöstra delen av ön. Massa sten till Leos och de andra barnen glädje. Fint väder men lite blåsigt. 3 stopp blev det längs havet,bland annat Blå Lagunen. Vi badade hela familjen, jag och Emil lite motvilligt. Idag åkte vi till en strand och låg där hela dan. Klarblå himmel men blåste jättekallt. På kvällarna har vi grillat efter att barnen fått mat. Det leksaker på gården och på kvällen är det filmdags. 

Vi har det hur bra som helst, bästa semestern med fina vänner. Nu har jag för andra kvällen gått o lagt mig först. Hoppas på sovmorgon imorgon men vår son vaknar strax innan 6 varje morgon och det efter att lekt hela dagen och somnat runt 9. Skulle vart skönt om vi sov till 7 i alla fall!  









4 kommentarer:

  1. Åh ser ju ut att vara toppen! / Emma

    SvaraRadera
  2. Vilken tur med vädret,här har det regnat hela fredagen o lör.,ha det gott,o hoppas hemresan går bra!/Ing-Marie

    SvaraRadera
  3. Åh va härligt! Det är ni värda! Hoppas vädret håller i sig, här i Sthlm är det inget vidare, känns mer som höst än som sommar. Kul att se bilderna, känner igen en del av platserna :)

    Ha det så gött! Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Härligt!! Kul att få se lite bilder. Jag skickar lite värme till er, ok!

    SvaraRadera