onsdag 21 november 2012

Moster och kusin på besök

 Det är fullt upp här hemma nu. I lördags var vi och hämtade Jenny och Alice på flygplatsen. Kusinerna leker bra ihop men är som natt och dag. Den ena äter allt o hur mycket som helst (Leo) och den andra äter knappt något alls och är väldigt kräsen ( Alice). Leo är helvild, är på allt, kan inte vara still och ska hela tiden gå (och då menar jag hela tiden!). Skönt nu när man har lite fler händer då mina föräldrar också är lediga. Alice är lugn och leker bara med det hon får, rotar inte i lådorna eller möblerar om. Tyvärr har hon blivit sjuk men är bättre nu. En del planer fick ställas in men som tur är verkar hon inte må så dåligt. Vi har i alla fall fått chansen att mysa lite extra då hon gärna sitter i knät nu. Ikväll flyttar dem hem till mamma och pappa sista dagarna.
Här har vi kusinerna.
 
Leo har förresten tagit sina första steg, de kommer inte ofta men med lite russin kan vi lura honom. Han kan också stå själv en längre stund men bara med russin så han glömmer bort att han faktiskt står själv. Han är väldigt rädd att släppa taget men hoppas att det släpper snart för då kommer vi ha en nöjdare kille här som springer omkring.
 
 
Leksaken från moster var populär av Leo som älskar bollar. Han fick även kläder, bilar och lite nyttigt amerikanskt godis och snacks för småbarn. Mycket bättre än majskrokar tycker Leo.

4 kommentarer:

  1. Äntligen lite nyheter,hoppas det inte är ngt.allvaligt med Alice,o va kul att Leo är på G med eget gående,o nu får man ladda upp med russin bara det,hälsa alla o ha det gott i Götet!!Farmor

    SvaraRadera
  2. Jag kan tänka mej att ni myser riktigt ordentligt!!!!! Hälsa Jenny från oss på västkusten!! Kramar

    SvaraRadera